Comments are off for this post

Спасителят от 112

Автор и режисьор – Панайот Цанев

детско занимателно шоу

с участието на:

Кукунела Хухундрел – Грета Неделчева

Клоуна Глупи – Маргарита Маркова

Рейнджи Хоп – Ивайло Брусовски

Децата ни опознават света и бързат да пораснат. Но заедно с прекрасните неща, които им се случват, те попадат и в беда. Как да ги опазим? Разбира се, на първо място като ги научим как да се опазят сами, как сами да си помогнат, да избегнат опасностите или да потърсят помощ.

„СПАСИТЕЛЯТ ОТ 112” е детско шоу, в което чрез занимателни игри и състезания, чрез клоунада, смях, настроение и музика децата придобиват знания и опит.

Какви са правилата за оказване на първа помощ при изгаряния, транспортни произшествия, порезни рани, токов удар?

По принцип, правилата са скучно нещо. Но ситуациите, разиграни от КЛОУНА ГЛУПИ и вещицата КУКУНЕЛА ХУХУНДРЕЛА, са забавни, смешни и се запомнят лесно.

Наивният Глупи слуша злобната Хухундрел и винаги изпада в беда. На помощ идва добрият РЕЙНДЖИ ХОП, който отговаря на телефон 112 и знае как да помогне във всяка ситуация. Той ще прикани децата от публиката да участват в състезания, които ще им дадат знания и опит, а най-добрите ще награди. С песните на шоуто наученото ще зазвучи в рефрен, който ще се повтаря в игрите и още веднъж по непринуден начин ще развие инстинкти за самосъхранение и безопасно поведение.

ИГРИ, ПЕСНИ, СКЕЧОВЕ, МНОГО СМЯХ И, РАЗБИРА СЕ, НАГРАДИ ЗА НАЙ-СМЕЛИТЕ И НАЙ-ДОБРИТЕ – ЕДИН НЕСТАНДАРТЕН НАЧИН ЗА ОПОЗНАВАНЕ НА БЕЗОПАЗНОТО ПОВЕДЕНИЕ И ОКАЗВАНЕ НА ПЪРВА ПОМОЩ В КРИЗИСНИ СИТУАЦИИ.

Препоръчителна възраст – от 5 до 12 години

Comments are closed.