Comments are off for this post

Бургаската опера гостува в Търговище с „Лелята на Чарли“

На 28 април от 19 часа, в Драматичен театър Търговище актьорът Мариан Бачев ще ви каже „Здравейте, аз съм ваш’та леля!”.

Фарсът на Томс Брандън „Лелята на Чарли“ счупва всички исторически рекорди  за пиеси от този жанр с над 1 500 представления и последващи продукции по целия свят. След премиерата на оригинала в Лондон, през 1892 г. популярният руски композитор Оскар Фелцман го превръща в мюзикъл през 1973 година.

В България мюзикълът „Лелята на Чарли“ става популярен, благодарение на изключителния комедиен талант и впечатляващата игра на големия български оперетен артист Видин Даскалов. Спектакълът е поставян три пъти на сцената на Музикалният театър „Стефан Македонски” в София.

Спектакълът е прекрасна смесица от английски хумор, руска музика и за разкош – една леля от Бразилия, джаз, латино и класика допълват сюжета и правят пиесата още по-забавна и приятна за гледане. „Всяко безумие има своята логика” – е казал Шекспир и в това днес никой не се съмнява!

Ако изпитвате нужда от щастлива развръзка в живота си, елате на 28 април в 19 часа в Драматичен театър Търговище, за да се срещнете с новите герои на тази комедия: Мариан Бачев, Николай Априлов, Борис Тасков, Симеон Симеонов, Галина Костадинова, Яница Нешева, Ивайло Йовчев, Мария Клинчева, Кремена Костова и Милен Денев. Режисьор е Николай Априлов, диригент – Красимир Къшев,  сценограф – Димо Костадинов, хореограф – Боряна Сечанова.

Comments are closed.