Comments are off for this post

Ана от другата страна

Представяш ли си с едно движение да се озовеш в друг свят?

Свят отдавна отминал, но безкрайно познат и близък, защото си закърмен с него от детството си. Представяш ли си да изживееш един сюжет, влизайки в кожата на един от героите и все пак да виждаш през своите очи и да чувстваш със своето сърце?

Това се случва във „Ана от другата страна“ – спектакълът ни отвежда в необятния свят на българската литературна класика. Там се срещат трима велики автори, а Ти – зрителю, имаш възможността да бъдеш и свидетел, и пряк участник.

„Ана от другата страна“ събира по оригинален начин трима изключителни български писатели – Димитър Талев, Антон Страшимиров и Йордан Йовков. Техните герои оживяват, за да ни разкажат по една история, която е удивително актуална и днес – за грешките на младостта; за копнежа по любовта; за мъдростта да прощаваме. Ще влезем в дома на Глаушеви с Катерина и Султана, ще тръпнем от Вампира, с Вела и Малама и ще послушаме шума на воденицата с Албена.

Нашето представление е уникална среща на трима от най-значимите български автори, обединени от общо послание. Предлагаме ви силата на българската класика в троен заряд. За тези, които я познават и ценят, това ще бъде празник. За тези, които още не са я срещнали, ще бъде съкровено откритие.

Подарете си този спектакъл, уважаеми зрители, защото той празник на Българското! Очакваме ви!

Comments are closed.