Comments are off for this post

Премиера на „Искам да играя“

„Искам да играя“ е най-новото заглавие за деца в афиша на Драматичен театър – Търговище. Първото представление ще е на 8 май от 14:30 часа пред малките зрители от град Самуил. Търговищката публика ще го гледа на 18 май от 11 часа. Представлението е част от фестивалната програма на МФСД „Вълшебната завеса“.

„Искам да играя“ е авторски спектакъл на Иван Недялков. Сценография и костюми – Галина Абаджимаринова. Участват актьорите Никола Шопов, Сияна Янева, Йордан Любомиров, Горица Радева, Маргарита Маркова.

Там, където попадат клоуните не прилича на мястото, за което са тръгнали – това е някаква непозната зона, в която всичко постоянно се мени, стават неочаквани събития и се появяват странни предмети. Да, ама клоуните имат сърца, открити за рисковете на живота, също като децата.  Те успяват да обърнат в своя полза предизвикателствата на зоната и да я превърнат отново в място на радост и забава за децата.А кой или какво създава разните изненади и неприятности на клоуните, ще разберете като смело тръгнете с тях към зоната на Кони.

Времетраене – 45 минути

Препоръчителна възраст – 6 до 12 години

 

Comments are closed.