Comments are off for this post

Никола Мутафов и Диана Костова играят „Мелодия“ в камерна зала

Никола Мутафов (“Откраднат живот”) и Диана Костова (“Революция Х”) излизат на Търговищка сцена със спектакъла „Мелодия“, на 12 март от 19.00 часа в камерната зала на Драматичния театър.

“Мелодия” е една приказна история за любовта – любовта към онези, които са неотстъпно до теб в бурите и радостите на живота и за любовта към музиката.

Представлението на „Мелодия“ очарова зрителите си с изтънчения си британски хумор и, едновременно с това, ги води в магическия свят на любовта, където двамата герои разкриват своя творчески потенциал. А третото действащо лице е музиката – в цялото й жанрово разнообразие. Когато “той” и “тя” не могат да се разберат един-друг с думи, музиката им идва на помощ. Актьорите пеят и танцуват.

С участието на актьорите Никола Мутафов (“Откраднат живот”) и Диана Костова (“Революция Х”). Режисурата на “Мелодия” е на Клара Армандова (носител на престижната награда за най-добър режисьор на Международния театрален фестивал в Единбург, с 45 постановки във Великобритания и 3 постановки в САЩ. (Спектакълът се играе на български език, с английски субтитри.)

Comments are closed.