Comments are off for this post

Чифт обувки

Това е едно представление за вниманието към вещите, които ни служат, в случая – чифт обувки. А и за вниманието и търпението, което имаме един към друг. За истината и фалша, за егоизма и любовта. Всичко това е представено леко и игриво под акомпанимента на музиката на  Paris Musette.

препоръчителна възраст – 3 – 7 години

Сюжет

Продавачката от магазина продава чифт красиви обувки на капризна госпожа. Тя непрекъснато демонстрира и се хвали с новите си обувки. А в края на деня небрежно ги захвърля.

Но двете обувки са влюбени една в друга и искат да бъдат непрекъснато заедно, дори когато госпожата се разхожда.

Госпожата започва странно да се спъва по улицата. Решава, че е забравила да ходи и отива на доктор да я излекува. Докторът й прибира всичките пари и я заплашва, че нещата могат да се оправят ако й отреже и двата крака. Уплашена, госпожата разбира, че причина за неволите й са двете обувки. Заповядва на прислужницата си Амелия да ги изхвърли на боклука. Амелия харесва обувките и решава да ги носи тя. Но обувките са й малки и тя ги изхвърля. Никола и Тина – така се казват двете обувки, най-накрая са една до друга завинаги и тръгват на сватбено пътешествие.

Видео:

 

Фотогалерия:

 

Comments are closed.